szt.lászló szt. lászló - baja

2019

A reklámokról csevegtek

reklamokrol_csevegtek_20190430_02

A Szent László ÁMK Általános Iskolájának felső tagozatából Vajda Nikolett és Dardos Detti vett részt a Szent Balázs katolikus iskola által megszervezett „CSEVEGÉS” nevű irodalmi-kommunikációs versenyen.

A versenyzők először Kányádi Sándor 15 versének minél pontosabb, alaposabb ismeretében mérték össze tudásukat, majd szép díszletek között, nagy izgalmak közepette, de jó hangulatban „csevegtek”.

A verseny magas színvonalát mutatja, hogy Nikinek és Dettinek 50 érdekesebbnél érdekesebb témából kellett felkészülni. Diákjaink nagy-nagy szorgalommal és lelkesen készültek a megmérettetésre, amelyen nagyon szépen, választékosan beszélgettek a reklámok témáról és eredményesen szerepeltek. Nagyon ügyesek voltak és gratulálunk nekik! Az őket felkészítő pedagógus Farkas Edit tanárnő volt.

 

Az alsó tagozatról két 3. osztályos tanuló, Sziebert Áron 3.a és Sörös Ábel 3.b osztályos tanulók vettek részt a versenyen, akik szorgalmas felkészülésüknek és talpraesettségüknek köszönhetően megállták a helyüket a felső tagozatosok között is, és 3. helyezést szereztek. Felkészítőjük: dr. Szluha Gyuláné volt.

KÜLÖNDÍJ!

 

A Szent Balázs katolikus iskola által megszervezett „CSEVEGÉS” nevű irodalmi-kommunnikációs versenyhez kapcsolódott egy RAJZPÁLYÁZAT is. Kányádi Sándor előre megadott verseihez lehetett illusztrációkat készíteni a jelentkezőknek. Általános iskolánk felső tagozatából KUBATOB VIKTÓRIA 5. a osztályos tanuló csodaszépen elkészített rajzával különdíjban részesült.


reklamokrol_csevegtek_20190430_01


reklamokrol_csevegtek_20190430_04


reklamokrol_csevegtek_20190430_03

Link küldés
.
Cikk nyomtatás