szt.lászló szt. lászló - baja

2014

Tankönyvosztás rendje az Általános Iskolában

Tankönyvosztás

Központilag változott a tankönyvek kiadásának módja, ezért az idei tanévben az eddigi gyakorlattól eltérően a tankönyvek kiosztása a következőképpen történik:


(Kérjük kattintson a Teljes hír >> linkre a további információk megtekintéséhez!)

Az idei tanévben a tankönyvek szeptember 1-én az első tanítási napon az osztályfőnökök által kerülnek kiosztásra a délelőtti órákban.


A tankönyvek átadásához a következő igazolások fénymásolatait kell az első tanítási napon behozni és az osztályfőnök részére átadni :


Az 1. és 2. osztályosoknak semmilyen igazolás nem szükséges a tankönyvek átvételéhez, ők kormányzatilag ingyen kapják tankönyveiket.


A többi tanuló esetében:


FIZETŐS TANULÓK: a tankönyvcsomag árának kifizetését bizonyító dokumentumot (postai feladóvevény vagy banki átutalási bizonylat)


INGYENES TANULÓK: az ingyenességet igazoló legfrissebb dátumú dokumentum (családi pótlék igazolása, tartós betegség szakorvosi igazolása, rendszeres gyermekvédelmi támogatás határozata)


FIGYELEM! Fénymásolásra az iskolában nincs lehetőség! Az igazolások az aláírt átvételi papírokkal együtt az iskolában kell, hogy maradjanak, azok visszaadására később sincs lehetőségünk, ezért javasoljuk a fénymásolatot. Igazolás hiányában a tankönyvcsomagot nem szabad kiadnunk, szept. 5-én visszaszállítják a KELLO-ba.


Kérdésük esetén a következő telefonszámon érdeklődhetnek: 70/4590-657 (Németh László – tankönyvfelelős)

Link küldés
.
Cikk nyomtatás