szt.lászló szt. lászló - baja

Sport

Floorball

Feke Adrián vagyok 5.a osztályos tanuló. Október elejétől kezdtem el floorballra járni. Az edzéseket Bíró Györgyi néni tartja,heti két alkalommal. A floorballban két csapat játszik egymás ellen. Ütőkkel egy műanyag labdát kell az ellenfél kapujába juttatni. Az a csapat nyer, amelyik több pontot gyűjt. Az edzéseken jól elfáradunk,de nagyon tetszik ez a játék. Szívesen ajánlom bárkinek, jöjjön el és próbálja ki.

Floorball szakkörÉn azért szeretek floorball edzésre járni, mert én nagyon szeretem ezt a sportot. A kosárlabdát meg a focit már mindenki ismeri, a floorballt viszont nem sokan. Nem olyan rég került be Magyarországra és kevesen játsszák, és szerintem én értek hozzá. Hétfőn meg kedden van a suliban edzés, és akkor délután floorballra menni olyan megnyugtató és izgalmas.

Mészáros Zoltán 7.a

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Floorball szakkör

 

 

A floorballról nagyon sok jó dolgot hallottam, sok barátom, évfolyamtársam és ismerősöm jár erre a sportra. Könnyű sport, egyszerű és sokat játszunk az edzéseken.

Mintál Dávid 7.a

 

 

 

 

 

 

 

Nagyon szeretem a floorballt. Nagyon kedves ott mindenki. Egész órán játszunk. A legjobb sport az egész világon. Nagyon jól érzem magam a floorball edzéseken.

Ummenhoffer Viktor 5.a

Link küldés
.
Cikk nyomtatás