szt.lászló szt. lászló - baja

2020

Nyári gyermekétkeztetés

Épület gyerekekkel 2015

A hátrányos helyzetű, valamint rendszeres gyermekvédelmi kedvezményben részesülő, halmozottan hátrányos helyzetű gyermekek részére a 2019/2020. tanévben, a nyári szünet időtartamára eső ötvennégy munkanapon – június 16-tól augusztus 31-ig – lehetőség van a szünidei gyermekétkeztetés keretében déli meleg főétkezés igénybevételére.

Baja város önkormányzat a szünidei gyermekétkeztetés keretében a szülő, törvényes képviselő kérelmére a déli meleg főétkezést a bajai lakóhellyel vagy bejelentett tartózkodási hellyel rendelkező hátrányos helyzetű gyermekek és a rendszeres gyermekvédelmi kedvezményben részesülő, halmozottan hátrányos helyzetű gyermekek részére ingyenesen biztosítja. Az igénybejelentés kizárólag a jogosultak részére megküldött formanyomtatvány kitöltésével és benyújtásával lehetséges. A kitöltött formanyomtatványt a Családsegítő Szolgálat munkatársának kell átadni legkésőbb 2020. június 9-ig, vagy ezen időpontig beérkezően kell postai úton visszajuttatni a Bajai Polgármesteri Hivatal címére (6500 Baja, Szentháromság tér 1. vagy 6501 Baja, Pf.: 101.), illetőleg a Polgármesteri Hivatal kapujában található urnában történő elhelyezésével.

A gyermek a 2020. nyári szünidőre igényelt ebédet az Újvárosi Általános Iskola (Baja, Oltványi u. 14.) ebédlőjében 11-13 óra között fogyaszthatja el.

További részletek: http://bajaionkormanyzat.hu/index.php/aktualis-hirek/item/6270-hirdetmeny

 

Link küldés
.
Cikk nyomtatás