szt.lászló szt. lászló - baja

2017

Leendő elsős napközis nevelőink bemutatkoznak

Leendő elsős napközis nevelőink bemutatkoznakA következő tanévben induló két első osztályunk osztályfőnökeit már megismerhették a kedves érdeklődők. Az alsó tagozaton folyó munkában a napközis nevelőknek is kiemelkedő szerepük van. Az alábbiakban bemutatkoznak az induló elsős osztályaink napközis nevelői.

Szűcs Róbertné

 

Szűcs RóbertnéTanítói diplomámat 2007-ben szereztem és még ez év szeptemberében állást kaptam itt a Szent László Általános Iskolájában. Ezzel a gyermekkori álmom vált valóra, hiszen mindig is tanítani, nevelni szerettem volna.

Kezdetektől napközis nevelőként dolgozom, de számos táborban vettem már részt és segítettem az iskolai cserkészcsapat munkáját is.

A délutáni tanulás során a tanulók kulcskompetenciáit igyekszem erősíteni. Ha lehetőség van rá, akkor felzárkózatok és tehetséget gondozok, bármely tantárgyról is legyen szó. Ezeket gyakorló és fejlesztő segédanyagokkal, valamint egyéni segítségnyújtással valósítom meg.

A célom mindig az, hogy a gyermekeket önálló tanulásra neveljem.

A szabadidő hasznos eltöltését mindig szem előtt tartom, manuális-, játékos- és kulturális foglalkozást is kínálok a gyerekeknek.

Nagy hangsúlyt fektetek a biztonságos, szeretetteljes légkör kialakítására és az érzelmi intelligencia fejlesztésére, amelyet társammal, Szabó Brigittával együttműködve valósítok meg.

Fontosnak érzem, hogy a szülőkkel folyamatos kapcsolatban legyek, hiszen csak együttes neveléssel tudjuk elérni, hogy a gyermekek a társadalom számára hasznos és a helyüket jól megálló emberekké váljanak.

 

Csákiné Deli Boglárka

 

Csákiné Deli BoglárkaTanítói diplomámat 1999-ben szereztem az Eötvös József Főiskolán természetismeret műveltségi területen. Ezt követően egy évig Bácsbokodon óvónőként dolgoztam, ahol lehetőségem nyílt az óvodás korú gyermekek megismerésére.  2000-ben a Szent László ÁMK Általános Iskolájába kerülve egy évig első osztályos napközis nevelő voltam, majd 13 évig osztályfőnökként tanítottam.

2014-ben megszületett kisfiam, akivel harmadik évemet töltöm itthon boldog anyukaként, így a szeptemberi iskolakezdést a gyerekekkel együtt izgatottan várom.

Célom, hogy kiegyensúlyozott, vidám, egymást segítő és elfogadó gyerekeket neveljek. Fontosnak tartom a biztonságos, szeretetteljes légkör megteremtését. Úgy gondolom, hogy kolléganőmmel, Szabó Krisztinával egymást kiegészítve, teljes összhangban dolgozunk majd.

Végül egy számomra kedves gondolat:

„Lehet, hogy elfelejtik, mit mondtál nekik, de soha nem fogják elfelejteni, hogy hogyan érezték magukat szavaidtól.” /Carl William Buehner/

 

Link küldés
.
Cikk nyomtatás