szt.lászló szt. lászló - baja

2013

Tankönyvosztás (általános iskola alsó és felső tagozat)

Tankönyvosztás

HELYE: Katona József utcai épületben a D-épületrész (bejárat a Tóth Kálmán utcai kapun is lehetséges).

 

IDEJE: Augusztus 26. (Hétfő)

9.00 – 12.00 ill. 13.00 – 16.30 óráig


Kérjük a teljes hírt olvassa el!

KÉREM, amennyiben valamilyen fontos elfoglaltság miatt nem tudnak megjelenni a kijelölt napon, jelezzék az iskolának! (Németh László: 70/4590-657)

A tankönyveket szeptember 5-én elszállítják az iskolából, beszerzésükben ezután az iskola már nem tud segíteni.

 

A tankönyvosztásra fizetős tanulók esetén mindenki hozza magával a tankönyv kifizetéséről szóló sárga csekket és a sárga csekk 1 db fénymásolatát!

 

Ingyenes tanulók esetén, kérjük, hozzák el az ingyenességről szóló igazolás fénymásolatát! (Leendő első osztályosoknak nem kell!)

A következő igazolások fénymásolatai szükségesek (Fénymásolásra az iskolában nincs lehetőség!):

 

  • 3 vagy több gyermekes családban élők esetén friss, lehetőleg nyári családi pótlék leigazolása bankszámla kivonaton vagy a MÁK által kiadott igazolással /A postai csekken való igazolás MÁR NEM FOGADHATÓ EL!/ (Ha a gyermekek közül valamelyik már felsőoktatási intézménybe jár, akkor a családi pótlékos igazolás mellett a felsőoktatási intézmény iskolalátogatási igazolása is szükséges.)

 

  • Tartós beteg tanuló esetén szakorvosi igazolás a tartós betegségről, melynek felülvizsgálati dátuma 2013. szept. 1. utáni időpont.

 

  • Rendszeres gyermekvédelmi támogatás esetén a Polgármesteri Hivatal határozata a rendszeres gyermekvédelmi támogatásról, melynek felülvizsgálati dátuma 2013. szept. 1. utáni időpont.

 

  • Sajátos nevelési igényű tanulók esetén a Képességvizsgáló Bizottság határozata, melynek felülvizsgálati dátuma 2013. szept. 1. utáni időpont. (Ez az iskolának is megvan, ezért ennek igazolása külön nem szükséges.)
Link küldés
.
Cikk nyomtatás