szt.lászló szt. lászló - baja

Adatvédelem

Adatvédelem

Tisztelt Felhasználó!
 
Amikor Ön a Szent lászló ÁMK Általános Iskola internetes honlapját látogatja, eközben személyes adatait is átadja számunkra.
 
Személyes adatai (vagyis azok az adatok, amelyek az Ön személyével kapcsolatba hozhatók) az internetes kapcsolat fenntartásával összefüggésben az Ön által használt számítógéppel, böngészőprogrammal, internetes címmel, a látogatott oldalakkal kapcsolatos technikai adatok automatikusan rögzítésre kerülnek számítógépes rendszerünkben.
 
Honlapunkat úgy alakítottuk ki, hogy az Ön személyes adatainak kezelése csak a honlap szolgáltatásainak igénybevételéhez szükséges mértékben, illetve az Ön rendelkezésének megfelelően, egyúttal a hatályos törvényi rendelkezések maradéktalan betartásával történjen.
 
Honlapunk látogatása során az Ön adatainak felelős kezelője a Szent lászló ÁMK Általános Iskola. Honlapunkról kiindulva további honlapokat érhet el. Ezekben az esetekben Ön honlapunkat elhagyja, átlép a másik honlapra, és adatainak kezelése attól fogva ott történik. (Böngészőprogramja mutatja a képernyőn, hogy Ön éppen hol jár.) Az átlépés után az Szent László ÁMK Általános Iskola nem vállal felelősséget adatainak kezeléséért.
 
Az Ön adatait, amelyek a honlapunk látogatásával összefüggésben kerülnek kezelésünkbe, a Szent László ÁMK Általános Iskola nem adja tovább, kivéve a honlap látogatási statisztikájának rendszeres méréséhez az Ön látogatásának automatikusan képződő technikai adatait a Google Analytics szolgáltatáshoz szükséges mértékben.
 
Ha további tájékoztatást szeretne adatainak kezeléséről, hívja központi telefonszámunkat vagy forduljon hozzánk levélben.
 
Szent lászló ÁMK Általános Iskola
Link küldés
.
Cikk nyomtatás